Persoonlijk

Fotodagboek December 2013

De laatste maand van het jaar 2013! Een maand vol heerlijkheden en recepten voor Kerst. Geen tijd voor rust en bezinning, want het was gewoon ontzettend druk. Dus hopenlijk kan ik in Januari het weer een beetje rustiger aan gaan doen. Kijk gezellig mee in het fotodagboek December 2013:

Sinterklaas:

Als eerste kwam natuurlijk Sinterklaas voorbij. In tegenstelling tot voorgaande jaren hebben wij het dit jaar juist rustig aan gedaan,  maar dat kwam puur omdat het achter de schermen zo druk was met alle voorbereidingen voor Kerst. Zowel voor de blog als voor mijn Freelance opdrachten.

Dagje Amsterdam:

Ik ging ook een dagje Amsterdam onveilig maken met Lianne (van Focus on Foodies). Gezellig met zijn tweeen over de Albert Cuyp markt. Snuisterijen bekijken bij leuke marktkraampjes.

Workshop bij Milledoni:

Aansluitend hadden wij een workshop van Milledoni bij restaurant L’ Ozio. Hier gingen wij zelf aan de slag met eetbare cadeautjes maken, maar hier binnenkort meer over.

Kerst in Utrecht

En toen werd het ineens overal kerst.  De Utrechtse binnenstad was natuurlijk weer prachtig versierd. En dit jaar stond er zelfs een heuse Kerstmarkt achter het stadhuis, waar er gluhwein en warme chocolademelk geschonken werd.

Kerst bij ons thuis:

Thuis werd ook de kerstboom opgetuigd, met paarse, rode, roze, gouden en zilveren ballen. Ik zou mezelf niet zijn als ik het niet een beetje ‘ anders’  zou maken, dus gingen er ook bloemetjes in. Daarnaast heb ik een 3D-geprinte hashtag net   #bettyskitchen  cadeau gekregen, via: Hashtag geven met Kerst.

Merry Christmas!

En heb ik 2 dagen kerst gevierd met mijn familie en Dylans familie. Hiervoor kun je natuurlijk Kerstverslag 2013 lezen. Heerlijk gegeten en bijgekletst, en ook nog eens de nieuwe Hobbit film bekeken. In tegenstelling tot de rest van de maand waren mijn kerstdagen juist rustig en relaxed. (Eindelijk…)

Dit was mijn December maand, nu nog mijn laatste dagje werken op kantoor, en vanavond een klein  Oud&Nieuw Feestje natuurlijk.

Wat zijn jullie plannen voor vanavond? 

Groetjes,

Betty

Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

Recent Posts

Gezond Koningsdag Ontbijt (video)

Vanavond en morgen barsten de festiviteiten los en kleur heel Nederland Oranje. En zelfs tijdens…

5 dagen ago

Traybake met Lekkerbekjes

Heb je weinig tijd of zin om te koken? Dan kan een simpele 'traybake' zoals…

6 dagen ago

Iberico Rib fingers met BBQ saus

Zijn we gezegend met heerlijk voorjaars? Dan is het zeker tijd om die barbecue weer…

7 dagen ago

15x Oranje recepten voor Koningsdag

De lekkerste recepten voor Koningsdag op een rijtje. Met deze oranje recepten voor koningsdag wordt…

1 week ago

Galette met champigons en kastanjes

Ben je op zoek naar hartige recepten met voorgekookte kastanjes? Dan moet je eens deze…

1 week ago

Aperol Spritz cocktail

Hou je van sinaasappel in je drankje? Probeer dan een deze Aperol Spritz cocktail! Aperol…

2 weken ago