Kookboeken

Arbeidsvitaminen – kookboek (Mascha Perquin-Sarneel) + WINACTIE

Kun jij wel de nodige Arbeidsvitaminen tijdens je werkdag gebruiken? Of zit je liever met een giga 4-uurs dip achter je bureau? Een gezonde werklunch is niet alleen beter voor je hersens, maar ook nog eens erg lekker!

De (meeneem) werklunch wordt namelijk weer superhip en broodtrommels mogen ook weer! Wij geven zelfs 5 exemplaren van het nieuwe kookboek Arbeidsvitaminen weg en je krijgt er zelfs een super handige Rosti Mepal Lunchbox Duo Ellipse bij cadeau! Zo krijg je vanzelf weer zin in je werkdag.

Over Mascha Perquin-Sarneel

Ze heeft jarenlang als bankdirecteur gewerkt, maar besloot het roer compleet om te gooien. Mascha Perquin-Sarneel stond liever in de keuken en wilde mensen voorzien van goed en heerlijk eten. Onder het mom van “liever eten dan vergaderen’ heeft Mascha inmiddels een mobiele kookschool en rijdt zij heel het land door om mensen én bedrijven te laten zien dat eenvoudig en gezond eten een nieuwe standaard moet worden. Een gezond initiatief waar ik als (part-time) kantoor medewerkster ook volledig achter sta!

Hoe lunch jij?

Vraag jezelf eens af: Wanneer heb jij voor het laatst een lunchtrommel gebruikt? Tijdens mijn schooljaren pakte mijn mams deze altijd voor mij in en zorgde ervoor dat ik als opgroeiend kind eigenlijk niets te kort kwam aan bouwstoffen en vitamines. Daarnaast was er ook altijd nog wel plek voor een lekker tussendoortje of fruit. Maar als werkend mens anno 2016 valt het mij steeds vaker op dat wij de kantoorlunch maar voor lief nemen. En net zo lief elke middag hetzelfde standaard broodje kaas naar binnen schuiven. En gerust als tussenstop met de auto, tussen de afspraken door, bij die grote gele bogen aansluiten. En dat kan toch echt anders!

Ga voor gezonde arbeidsvitaminen

Ook als volwassenen heb je natuurlijk de nodige vitamines en mineralen nodig, om je werkdag door te komen. Dus voedt je lichaam liever met gezonde ingredienten, maar vooral ook lekkere en verzadigende hapjes. Zo hou je de suikerspiegel in balans en is je hoofd helder(der) van geest om het nodige denkwerk uit te kunnen voeren. Dus ga goed voorbereid op pad. Stof je oude broodtrommel maar even goed af en gebruik het boek Arbeidsvitaminen voor de nodige heerlijkheden voor tijdens je werkdag.

Van soepen en salades boordevol groente, hartige taarten en muffins, maar ook tosti’s, wraps en broodjes. Dit boek staat bol van de recepten voor elk eetmoment van de dag. Voorzie jezelf van goede arbeidsvitaminen, van lunch tot vieruurtje en zelfs de borrel. Want voor gezonde dips en gezonde&zoete tussendoortjes haal je ook de nodige inspiratie uit het boek.

Een gezonde leefstijl is een gezamenlijk belang van werkgevers en werknemers. Daarom staat dit boek vol praktische tips om gezond te kunnen eten op het werk, en vooral ook vol heerlijke recepten voor al die eetmomenten tijdens een werkdag. (Mascha Perquin-Sarneel)

En om jullie nog een duwtje in de goede rug te geven, gaan wij maar liefst 5 exemplaren van het boek Arbeidsvitaminen weggegeven. En… krijg je er een super handige Rosti Mepal Lunchbox Ellipse Duo bij cadeau!

Rosti Mepal Lunchbox Ellipse Duo

Wij zijn zelf al een poosje fan van deze dubbellaagse lunchbox, die ideaal is voor salades, brood, tussendoortjes of je (afgekoelde) maaltijd. En met het bijgeleverde sausbakje, neem je ook heel eenvoudig je dressing en dipsausjes mee. En op de elastieken band na, is de lunchbox ook nog eens geschikt voor in de vaatwasser, magnetron (verwijder de zachte deksel voor gebruik in de magnetron) en bevat ook geen BPA! Score!

Verkoopinformatie:

  • – Titel: Arbeidsvitaminen
  • – Auteur: Mascha Perquin-Sarneel
  • – Uitgever: Loopvis
  • – ISBN: 978 94 92206 21 3
  • – Prijs:  € 17.50
  •    te bestellen via bol.com

WIN: 5x Arbeidsvitaminen kookboek + Rosti Mepal Duo Elipse lunchbox:

Hoe doe je mee? Laat in een reactie, onder aan deze pagina, weten dat jij mee wilt doen!  En  ik ben benieuwd: Wat is jouw favoriete meeneem lunch??! 

En als je deze post deelt via Twitter, Instagram, Google+ of Facebook, dan vind ik dat erg lief!!

Deze winactie loopt tot en met Dinsdag 19 Juli 2016!  De 5 winnaars krijgen elk persoonlijk bericht. Houd er svp rekening mee dat de prijzen enkel naar een adres in Nederland of Belgie verstuurd worden.

Heel veel succes! Groetjes, Betty

***************************************************************************

Deze winactie is reeds afgelopen! De 5 setjes zijn gewonnen door:   Cecile, Marlies, Andrea, Rick en  Donna .  

******************************************************************************************

Deze review bevat producten of goederen die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Ga voor meer informatie naar de disclaimer pagina.

Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

View Comments

  • Ik doe graag mee! Normaal neem ik altijd standaart 2 boterhammen mee met hagelslag of pindakaas met hagelslag. Een enkele keer spring ik uit de bocht en neem ik 2 wraps mee met houmous en sla en groente als paprika en ui en komkommer. Een beetje meer inspiratie zou enorm welkom zijn, ik eet ook geen kaas of vleeswaar op mn brood!

  • Leuke winactie, ik doe graag mee!
    Ik lunch graag met een salade maar door
    Drukte lukt dut helaas niet. Kan wel wat nieuwe inspiratie gebruiken

  • Lekker vind ik salades met gegrilde groenten of een fruitsalade zoals watermeloen met feta.
    Ook banaanpannenkoekjes met bijv bosbessen meegebakken zit er vaak in.

  • Ik doe graag mee aan de winactie. Mijn favoriete meeneem lunch is een salade met rode bieten geitenkaas walnoten en een balsamic dressing.

    Succes!

    Groetjes Manon

  • Ik doe graag mee aan deze winactie! Zo kan ik nog meer leuke lunch ideeën op doen. Mijn favo lunch is toch wel een lekkere salade. Liefst een linzensalade met feta of gerookte kipsalade met cashewnoten.
    Ik ben benieuwd wat er in het boek staat!

    Groetjes Maaike

  • Ik doe graag mee aan de winactie aangezien ik vaak zo min mogelijk de saaie boterham meeneem. Mijn favoriete meeneem lunch is een salade met sla uit eigen tuin, rode bieten, geitenkaas ,walnoten en een balsamic dressing.

    Groetjes Manon

  • Meestal is het een standaard boterham met kaas. Soms eens wat anders beleg maar sporadisch is het wat anders dan brood. Het zou dus heerlijk zijn om eens wat lekkere lunch ideeën op te doen en daadwerkelijk gevarieerd te gaan eten met de lunch. Zou die vier uur dip van echt over zijn? Hopelijk win ik dan kan ik het zien.

    Groetjes

  • Ik doe graag mee met deze mooie actie, heerlijke gerechten mee naar het werk nemen en gezond en verantwoord lunchen

  • Leuk, leuk! Ik doe graag mee :). Mijn lunch is eigenlijk standaard een tosti met geitenkaas, honing en tijm. En anders pindakaas. Het zou fijn zijn om eens te kunnen variëren, want ik heb nooit inspiratie en ben extreem kieskeurig over wat er op m'n brood gaat.

  • Oe! Dat ziet er allemaal heerlijk uit!! Ik vind het eigenlijk heel erg fijn om met kliekjes te lunchen, alleen lenen niet alle gerechten zich hier even goed voor :-p.

Recent Posts

Gezond Koningsdag Ontbijt (video)

Vanavond en morgen barsten de festiviteiten los en kleur heel Nederland Oranje. En zelfs tijdens…

2 weken ago

Traybake met Lekkerbekjes

Heb je weinig tijd of zin om te koken? Dan kan een simpele 'traybake' zoals…

2 weken ago

Iberico Rib fingers met BBQ saus

Zijn we gezegend met heerlijk voorjaars? Dan is het zeker tijd om die barbecue weer…

2 weken ago

15x Oranje recepten voor Koningsdag

De lekkerste recepten voor Koningsdag op een rijtje. Met deze oranje recepten voor koningsdag wordt…

2 weken ago

Galette met champigons en kastanjes

Ben je op zoek naar hartige recepten met voorgekookte kastanjes? Dan moet je eens deze…

2 weken ago

Aperol Spritz cocktail

Hou je van sinaasappel in je drankje? Probeer dan een deze Aperol Spritz cocktail! Aperol…

3 weken ago