Torta Caprese (Chocolade-Amandel taart)

2 jaar ago

De 'salade caprese' van tomaat en mozzarella is bekend onder velen, maar wist je dat deze 'Torta Caprese' ook een…

Baked Oats met Speculoos

2 jaar ago

De een houdt van Nutella, de ander weer van Pindakaas, maar voor de liefhebber is daar ook Speculoos! Voor de…

Romige gnocchisoep met champignons en paksoi

2 jaar ago

Voor de Meatless Monday maakte ik deze heerlijke, romige gnocchisoep met champignons en paksoi, op basis van kokosmelk. Een maaltijdsoep…

Halloween Pompoensoep (video)

2 jaar ago

Deze tijd van het jaar staat volop in het teken van Halloween en pompoenen. Dus ging ik aan de slag…

Monster Pancakes met spinazie maken

2 jaar ago

Ben je op zoek naar een lekker hartig ontbijt recept voor Halloween? Ga dan voor deze groene monster pancakes met…

Hoe krijg ik meer groente binnen? 6 simpele tips!

2 jaar ago

Het is belangrijk voor ons lichaam en spijsvertering dat wij elke dag genoeg vezels en vitamientjes uit groenten en fruit…

Hoe kun je amandelen ontvellen?

2 jaar ago

Ga je een recept maken met blanke amandelen? Je kunt reeds ontvelde amandelen in de winkel kopen, deze heten dan…

Pompoenchutney – uit Jadis’ Lemon Kitchen kookboek

2 jaar ago

Oktober is het seizoen van de pompoen! Maar wist je dat je pompoen ook langer houdbaar kunt maken en zelfs…

Ražnjići – vleesspies uit de Balkan

2 jaar ago

Met dit prachtige nazomer weer van de afgelopen weken stond de barbecue hier nog regelmatig aan. Wij hebben dan ook…

Salted Caramel Havermoutpap

2 jaar ago

Havermout is een altijd een goed ontbijt! Deze salted caramel havermoutpap zoet je met dadels en gekarameliseerde banaan. Gezond genieten…