Kookboeken

Moederdag Brunch Workshop + WINACTIE ‘Wat eten we vandaag’ Kookboek Susan Aretz

WINACTIE IS REEDS AFGELOPEN – Vorige week had ik een kookworkshop in de Neff kookstudio van het Inspiratiehuis 20/20. Aankomend weekend is het immers moederdag, dus het werd hoog tijd om moeders in het zonnetje te zetten! Samen met mijn moeder reisde ik dus af naar Hoofddorp, om te gaan koken uit het nieuwe kookboek van Susan Aretz: Wat Eten We Vandaag?

Inspiratiehuis 20/20

Ben je op zoek naar nieuw kookapparatuur en wil je inspiratie opdoen? Of simpelweg het nieuwste van het nieuwste eigenhandig testen? Dan ben je in het Inspiratiehuis 20/20 aan het goede adres. Met merken als  Bosch, Siemens, Gaggenau, Neff en Solitaire kom je vooraanstaande ontwerpen en design tegen, voor in jouw (nieuwe) keuken.

Zo ben ik zelf helemaal verliefd geworden op de Neff ovens, omdat de lade onder de oven schuift bij het openkleppen. (Jaaah Echt waar!) En worden er ook tal van workshops en demonstratie gehouden in de kookstudio’s. Wij waren tijdens de Moederdag Brunch te gast in de Neff Kookstudio en kregen een workshop van niemand minder dan Susan Aretz.

Over Susan Aretz

Susan Aretz is een hele vriendelijke dame die blogt voor en met kinderen op www.smulpaapje.nl. Denk aan heerlijke familierecepten, maar ook over kindvriendelijke restaurants waar je met je kroost terecht kunt. Zo inspireert zij ouders om met hun kinderen lekker en gezond te eten.

Met makkelijke recepten voor doordeweeks, maar ook heerlijk uitgebreide recepten voor in het weekend. Met de komst van haar  boek ‘Wat eten we vandaag?’ wordt je voorzien van complete weekmenus, boodschappenlijstje en genoeg inspiratie voor elk seizoen!

Het is een lekker dik, basic kookboek, met speelse illustraties en het familieleven van Susan Aretz als rode draad. Maar bovenal zijn het gewoonweg lekkere recepten! Zo gingen mamma en ik aan de slag met een aantal recepten voor smulpapen, tijdens onze workshop: o.a. Bladerdeegtaartje met peer en ricotta, brioche broodjes en ei-muffins.

Zoals je kunt zien hebben wij op hele smakelijke wijze alvast moederdag gevierd! Ik ben alleen bang dat ik nu de lat wel erg hoog heb gelegd voor aankomen weekend 😉 Maar als je nu zit te watertanden bij deze foto’s, doe dan zeker mee met onderstaande winactie! Je maakt namelijk kans op een gesigneerd exemplaar van het boek ‘ Wat eten we vandaag?‘ van Susan Aretz. Zo kun je jouw familie de rest van het jaar in het zonnetje zetten!

(alle bovenstaande foto’s zijn gemaakt door de op het evenement aanwezige fotograaf: Bastiaan van Musscher)

Verkoopinformatie:

  • – Titel: Wat eten we vandaag?
  • – Auteur: Susan Aretz
  • – Uitgever:Unieboek Spectrum
  • – ISBN: 978 90 003 4434 5
  • – Prijs:  € 25.=
  •    o.a. te koop bij Bol.com

WINACTIE: Maak kans op een gesigneerd exemplaar ‘Wat eten we vandaag?’  kookboek?

HOE?? Laat in een reactie, onder aan deze pagina, weten dat jij mee wilt doen!  Vergeet niet een geldig email adres in te vullen, anders kan ik geen contact met je opnemen!

Voor een extra winkans:

  • LIKE de Facebook pagina van Betty’s Kitchen en SHARE’  het Facebook bericht over deze winactie met al jouw vrienden! (Ben je reeds een ‘liker’ dan alleen nog het berichtje ‘sharen’)
  • VOLG Betty’s Kitchen op Twitter (@bettyskitchen) en RETWEET het bericht over deze winactie.
  • VOLG de Google + page van Betty’s Kitchen en geef het bericht van deze actie een ‘+1′

Deze winactie loopt tot en met woensdag 13 mei 2015!  De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Groetjes, Betty

*******************************

Deze winactie is reeds afgelopen! Het boek is gewonnen door Marjon!

*******************************

Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

View Comments

  • Ja ik doe mee hoor! Niet alleen voor mijn moeder, maar ook voor mezelf hoor! Ziet er heerlijk uit die brunch hapjes!

  • Ik loop te watertanden bij de heerlijke foto's en wat zou het leuk zijn om zelf al deze lekkere hapjes te maken! En ik laat natuuuuuurlijk mijn hele familie meegenieten :) Haha!

  • Ik doe mee! Zou het boek voor mijn moeder willen winnen die als jonge oma weer wat inspiratie kan op doen om weer te koken met en voor kinderen!

  • Dat kookboek lijkt me echt geweldig. Ik heb eigenlijk helemaal geen kookboeken waar ook veel 'brunch/lunch' recepten in staan. Maar dit ziet er echt heerlijk uit, ik maak graag een kansje
    Ik volg je op twitter en ik heb je geretweet (@xsajo)

  • ik doe mee! Gewoon omdat ik zin heb in een nieuw kookboek en ik deze nog niet ken:)

  • natuurlijk doe ik weer mee! Dit kookboek zal me prima van pas komen voor inspiratie met 4 kinderen tussen de 9 en 16....

  • Wow, wat ziet dat er lekker uit zeg!!! Lijkt me heel tof om zelf ook te proberen (succes niet gegarandeerd ;-) )

Recent Posts

Pizza Bianca met artisjokken en ham

Wil je eens wat anders dan pizza met tomatensaus? Beleg dan eens je pizza met…

2 uur ago

Spelt salade met gegrilde radijs

In de lente schijnt een heerlijk zonnetje door de ramen en dat is voor mij…

1 dag ago

Gezond Koningsdag Ontbijt (video)

Vanavond en morgen barsten de festiviteiten los en kleur heel Nederland Oranje. En zelfs tijdens…

3 weken ago

Traybake met Lekkerbekjes

Heb je weinig tijd of zin om te koken? Dan kan een simpele 'traybake' zoals…

3 weken ago

Iberico Rib fingers met BBQ saus

Zijn we gezegend met heerlijk voorjaars? Dan is het zeker tijd om die barbecue weer…

3 weken ago

15x Oranje recepten voor Koningsdag

De lekkerste recepten voor Koningsdag op een rijtje. Met deze oranje recepten voor koningsdag wordt…

3 weken ago