Print

Hummus Bowl met Falafel en Courgette

recept hummus Bowl met falafel en courgette betty's kitchen vegan recepten
Scale

Ingredients

Extra:

Instructions

  1. Was de courgette en snijd in plakken van 0,5 cm breed. Boen de champignons schoon en snijd doormidden. Stop in een kom, voeg 2-3 eetlepels olijfolie toe en breng op smaak met peper, zout en 1 theelepel gedroogde Italiaanse kruiden. Hussel goed door.recept hummus Bowl met falafel en courgette betty's kitchen vegan recepten
  2. Verwarm een grillpan op hoog vuur en grill hierop de plakken courgette en gehalveerde champignons gedurende een paar minuten. Zet daarna het vuur uit.
  3. Bak ondertussen ook de falafel balletjes, volgens de gebruiksaanwijzing, in de koekenpan.
  4. Schep de hummus in het midden van een groot bord of schaal. Garneer de hummus bowl met falafel en de gegrilde champignons en courgette er om heen. Maak af met de mais, de kiemgroente en eventueel wat sesamzaadjes. 

Eet smakelijk!

Groetjes, Betty