Deze banoffee cupcakes zijn kleine gebakjes op zich! De banoffee cupcakes met stukjes banaan en karamel zijn heel eenvoudig te maken. Decoreer ze met een luchtige botercreme en plakjes banaan. De gouden suiker drip maken het geheel helemaal af.
Voor de dulche de leche:
Voor de banoffee cake:
Voor de topping:
(* gebruik je gewone vanille extract in plaats van de geconcentreerde versie, gebruik dan 1 theelepel)
Extra:
Eet smakelijk!
Bewaartip: Gedecoreerde cupcakes kun je gerust op de dag zelf in de koeling bewaren. Ongedecoreerde cupcakes kun je maximaal 2 dagen bewaren in een afgesloten bak op het aanrecht of vries ze na het afkoelen direct in. Maar de botercreme kun je beter niet teveel tegelijkertijd van bereiden want je kunt deze niet lang bewaren. Dus als je slechts 6 cupcakes direct wilt consumeren, maak dan de helft van het botercreme recept.
Find it online: https://bettyskitchen.nl/banoffee-cupcakes-banaan-karamel/