Een appeltaartje bakken is altijd een goed idee! Deze vegan appeltaart maak je met Flora Plantbased en jonagold appels. De slagroom is tevens ook een vegan variant. Een heerlijk najaartaartje om lekker van te genieten!
Voor de taart
Voor de vegan slagroom
Benodigdheden
Eet smakelijk!
*Je kunt ook zelf geconfijte sinaasappel maken voor de decoratie. Vul een klein steelpannetje met 200 ml water en 100 gr fijne suiker. Breng dit aan de kook en verlaag daarna het vuur naar lage temperatuur. Snijd een sinaasappel in plakjes van 0,5 – 1 cm dikte. Voeg toe aan de siroop en laat 60 minuten rustig verwarmen. Schep daarna uit de pan en laat opdrogen op een bord (geen keukenpapier!).
Ook leuk: Wil je dit taartje liever voor 1 persoon maken? Deel de ingredienten dan door 3 en gebruik een kleine bakvorm van 10-12 cm. De baktijd wordt dan ca 17 minuten.
Find it online: https://bettyskitchen.nl/vegan-appeltaart-met-room/