It’s SOOOOO FLUFFY ! Deze unicorn meringue taart maakte ik voor de 1ste verjaardag van mijn dochter. Biscuittaart, met botercreme, meringues en marshmallows.
Voor de meringues (afwegen!):
Voor de vulling:
Voor de bodems van biscuit beslag:
Ter decoratie:
Extra:
(* Staande mixer kan ook, let op extra stap bij 3 )
Belangrijk: Zorg ervoor dat al je ingrediënten op kamertemperatuur zijn. Haal ze dus een half uur van tevoren uit de koelkast.
Sparkle all day!
Groetjes, Betty
** Indien je botercreme gaat schiften, kan het zijn dat je bloemmengsel niet genoeg afgekoeld was. Hier is een simpel trucje voor om te fixen: Zet je beslagkom op een pan met heet water en verwarm je zachtjes de botercreme al roerende. Zodra je een mooie crème textuur hebt, schep je de botercrème in de spuitzak en bewaar in de koelkast.
Find it online: https://bettyskitchen.nl/unicorn-taart-met-meringues/