De lekkerste roti met masala kip en aardappels maak je gewoon zelf! Gebruik blokje kippendij en je favoriete comfort food wordt in ineens een vliegensvlugge doordeweekse maaltijd. Qua groene groenten kun je zelf varieeren. Ik gebruikte nu diepvries doperwten, maar kousenband en sperziebonen zijn ook grote favoriet bij dit Surinaamse kerrie kip gerecht.
(* bijvoorbeeld stukken kousenband, sperziebonen of doperwten)
Voor erbij:
Eet smakelijk ! Groetjes, Betty
Wil je liever hele aardappels gebruiken voor dit recept? Schil ze en snijd in parten. De kooktijd dient dan wel verdubbeld te worden naar 40 minuten ipv 20 minuten. Check tussentijds ook of er nog genoeg water in de pan zit en schenk eventueel wat bij.
Ditzelfde geldt ook als je liever kippenpoten of kippenbout wilt gebruiken ipv klein gesneden kippendijtjes. De poten bak je wel eerst ook rondom aan. Het volledige garen gebeurt in de saus.
Find it online: https://bettyskitchen.nl/roti-met-masala-kip-en-aardappels/