Print

Kruidige bananenbrood met kokos

4 from 1 reviews

Scale

Ingredients

 

Extra:

 

Instructions

 

  1. Verwarm de oven voor op 175 graden / 160 hete lucht. Bekleed de binnenzijde van de cakevorm met bakpapier en zet apart.
  2. Pureer de bananen, dadels en zout glad in een keukenmachine. Voeg de eieren, de kruiden en amandel extract toe en meng in de keukenmachine gedurende 1-2 minuten.
  3. In een aparte kom meng je de havermout, amandelmeel, kokos en bakboeder heel goed door elkaar. Giet het bananenmengsel hierbij en spatel rustig door totdat alles vermengd is.
  4. Schep het beslag in het cakeblik en strijk de bovenkant glad. Klop de vorm een paar keer op het aanrechtblad, zodat het beslag evenredig verdeeld.
  5. Bak de bananenbrood in ongeveer 40-45 minuten af. Laat vervolgens het kruidige bananenbrood 10 minuten afkoelen in de vorm, en laat daarna volledig afkoelen op een rooster

Eet smakelijk!

Groetjes, Betty