Tijdens de feestdagen maak je deze bijzondere luchtige en smakelijk kaneelbroodjes voor het hele gezin. Deze zoete broodjes met kaneel en rozijnen worden ook wel ‘Cinnabons’ genoemd en zijn een heerlijk ontbijt of tussendoortje. Serveer bij een kopje koffie of thee, of neem ze mee voor onderweg.
Ingrediënten deeg:
Ingrediënten vulling:
Voor de ‘Icing’ glazuur (optioneel):
Extra:
Eet smakelijk! Groetjes, Betty
Voor Same-Day bereiding:
In plaats van het deeg een hele nacht in de koeling te laten rijzen, kun je het deeg bij stap 6 opnieuw afdekken met de vochtige doek en nog eens 45 minuten laten rijzen op een warme plek. Bak de kaneelbroodjes daarna direct af in de oven volgens stap 7. Handig voor op bijv. zondagochtend, als je wat meer tijd over hebt voor de bereiding.
Find it online: https://bettyskitchen.nl/kaneelbroodjes-maken/