De nieuwste ‘Viral Croissants’ vind je momenteel in Parijs. Deze zogehete ‘Crookie’ is een kruising tussen een croissant en een chocolate chip cookie. De croissants worden gevuld met koekjesdeeg, maar het wordt ook gebruikt als topping. Lekker met wat pure chocolade er nog overheen en een beetje poedersuiker om het geheel af te maken.
(* gebruik kant-en-klare croissants die nog paar minuten afgebakken dienen te worden – GEEN DIEPVRIES svp)
Extra:
Bon apetit!
Bewaaradvies: de bolletjes koekjesdeeg kun je gerust nog een paar dagen in een afgesloten bakje in de koelkast bewaren. Invriezen (in bakje of diepvrieszakje) kan natuurlijk ook voor maximaal 2 maanden.
Ook lekker: Plaats de (ontdooide) bollen koekjesdeeg op een bakplaat en bak tevens 12-15 minuten af op 200 graden (180 hetelucht) voor verse chocolate chip koekjes. Laat ze volledig op de bakplaat afkoelen.
Find it online: https://bettyskitchen.nl/cookie-croissant-a-k-a-crookie/