Winterlicht op fort-eiland Pampus Amsterdam

8 jaar ago

Van 4 november t/m 17 december 2017 vindt het winterse, culinaire avontuur Winterlicht plaats op fort-eiland Pampus. Tijd voor een…

Kaasmuffins met pompoen en spinazie

8 jaar ago

Check deze vegetarische kaasmuffins met pompoen en spinazie: die zijn toch gewoonweg een feestje op je bord? Het kleurrijke herfsttafereel…

Escoffier in The Park Rotterdam

8 jaar ago

Wist je dat Auguste Escoffier (1846-1935) de grondlegger is van de Franse Haute Cuisine? Deze komende 10 dagen wordt er…

Pannenkoekentaart met appel en kaneel room

8 jaar ago

Het is volop herfst en dat vieren wij met een pannenkoekentaart met appel en kaneel! Je moet immers wat om…

Gezonder snoepen met pure chocolade

8 jaar ago

Wil jij snoepen zonder schuldgevoel? Neem dan liever een stukje pure chocolade. Dat zit namelijk vol met voedingsstoffen die een…

Italiaanse Quiche met courgette en zongedroogde tomaten

8 jaar ago

Deze Italiaanse Quiche met courgette en zongedroogde tomaten is een ode aan Italië. Met zijn tri-colore en uitgesproken smaken is…

Limon Bar & Restaurant in Amsterdam

8 jaar ago

Onlangs ging ik proeven bij Bar Restaurant Limon op de Zuidas in Amsterdam. Dit gebied ligt op een unieke plek…

Gnocchischotel met halloumi en noten

8 jaar ago

De Meatless Monday van vandaag is dit eenpansgerecht met o.a. gnocchi, spinazie, halloumi en noten. Supergezond, lekker en het staat in een…

5x zelf herfst thee maken

8 jaar ago

Heb jij ook last van wintertenen, een loopneus of kun je niet meer opwarmen tijdens deze koude herfstachtige dagen? Dan…

Ravioli met champignons en pesto saus

8 jaar ago

Heb je altijd al eens zelf ravioli willen maken? Probeer dan eens deze ravioli met champignons en pesto saus! Een…