Print

Recept: Wraps met muhammara, geroosterde paprika en granaatappelpitjes

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

Deze kleurrijke, vegetarische wraps met muhammara, geroosterde paprika en granaatappelpitjes zijn een absolute aanrader voor je de Meatless Monday. Niet alleen lekker fris, maar ook heel gezond want ze zitten boordevol vitamientjes en antioxidanten voor dit najaar!

  • Author: Nanda Appelman
  • Prep Time: 15 min.
  • Total Time: 15 minutes
  • Yield: 2 personen (4 wraps) 1x
  • Category: Vegetarisch hoofdgerecht

Ingredients

Scale
  • 200 gram muhammara
  • 1 pot geroosterde paprika’s (+/- 200 gram)
  • 75 gram granaatappelpitjes
  • 50 gram verse spinazie
  • 50 gram alfalfa
  • 100 gram feta kaas
  • 50 gram walnoten
  • 4 wraps
  • Peper en zout
  • 4 houten prikkertjes (optioneel)

Instructions

  1. Leg de wraps alvast los van elkaar klaar op het aanrecht, zodat je ze straks goed kunt beleggen.
  2. Snij de geroosterde paprika’s in repen en verkruimel de feta. Hak of breek de walnoten fijner.
  3. Verdeel de muhammara over de wraps en smeer uit in de lengte. Beleg de wraps vervolgens met spinazie en schep de reepjes paprika, granaatappelpitjes, feta en walnoten er overheen.
  4. Als laatste verdeel je de alfalfa over de wraps. Bestrooi naar eigen smaak zout en peper. Rol de wraps op en zet eventueel vast met een houten prikker. Serveer direct.

Eet smakelijk!

Liefs, Nanda