Ben je nog op zoek naar een mooi kerstdessert of wat lekkers voor bij de koffie? Ik maakte deze red velvet cupcakes in een feestelijke mini tulband vorm en decoreerde deze met een roomkaascreme en kerst sprinkles! Naar recept van Rutger Bakt red velvet taart met cacao en rode voedingskleurstof.
Voor de Red Velvet Cakejes:
Topping:
Extra:
Voor je begint is het van belang dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn. Haal ze hiervoor 30 minuten van tevoren uit de koelkast!
Hele fijne feestdagen!
Nu hoor ik je al denken: Betty hoe kom ik nou aan een half ei? Heel simpel: kluts een heel ei in een kommetje en schenk hier slechts de helft van in je mengkom. Je hebt totaal 1.5 ei nodig voor deze cupcakes dus vergeet ook niet dat extra hele ei erbij te doen. Als je 24 stuks maakt dan verdubbel je deze en gebruik je dus 3 eieren voor het cakebeslag.
Find it online: https://bettyskitchen.nl/red-velvet-cupcakes/