Vraag je slager om een mooi egaal dik stuk procureur (varkensnek) voor je af te snijden. Dan weet je dat deze overal even gaar is. Maar je kunt ook schouderkarbonades zonder bot gebruiken.
Extra:
Eet smakelijk! Groetjes, Betty
Grotere portie maken?
Zorg ervoor dat je een pan hebt die groot genoeg is voor zo’n stuk vlees. Hou er rekening mee dat bij een groter stuk vlees je deze waarschijnlijk een extra 1 – 3 uren dient te garen in de oven. Je pulled pork is klaar als je deze gemakkelijk met twee vorken uit elkaar kunt trekken.
Pulled Pork invriezen:
Heb je pulled pork over? Laat goed afkoelen, weeg 1-, of 2- persoons porties af en stop in een hersluitbaar diepvrieszakje. Bewaar deze plat in de vriezer. Haal de pulled pork voor gebruik een uurtje van tevoren uit de vriezer en bak op in een koekenpan, met een lepeltje olie.
Find it online: https://bettyskitchen.nl/pulled-pork-in-de-oven-maken/