Koreaanse Kimchi maken (met verschillende groenten)

3 jaar ago

Wij zijn thuis helemaal fan (lees: verslaafd) aan kimchi! Kimchi zijn gefermenteerde groenten die boordevol goede bacteriën voor de buik…

Luxe vlechtbrood (Hefezopf)

3 jaar ago

Een vlechtbrood is een brood waarbij het deeg met minstens 2 strengen in elkaar is gevlochten. Dit type brood kom…

Vegetarische Griekse traybake met feta

3 jaar ago

Voor de Meatless Monday van vandaag maakte ik deze vegetarische Griekse traybake met feta, paprika, citroen en aardappels. Dit is…

24H Desem (wit)brood bakken

3 jaar ago

De afgelopen maanden heb ik mij bezig gehouden met een eigen desem starter maken en ben ik fervent thuisbakster van…

Grog drankje tegen griep (Hot Toddy) – 18+

3 jaar ago

Wat is nou weer een 'grog'? hoor ik je denken! Een grog is een warm drankje tegen de griep of…

5x Nep Sneeuw maken (DIY)

3 jaar ago

Hebben jullie afgelopen maand ook zo heerlijk genoten van dat ene dagje sneeuw? De kinderen waren hier ook door het…

Gele curry met paprika en koolraap

3 jaar ago

Voor de Meatless Monday van vandaag combineerde ik het beste van 2 werelden: namelijk de oer-Hollandse koolraap met een lekker…

Volkoren Pain au Levain (bruin) – uit De Veldkeuken kookboek

3 jaar ago

Als je uit regio Utrecht komt dan heb je wellicht al van restaurant De Veldkeuken gehoord. Dit restaurant met eigen…

Char Siu (varkensvlees van de barbecue)

3 jaar ago

Wist je dat men in China ook graag vlees grilt op de barbecue? Char Siu is daar een van de…

Biefstuk in Zwarte Bonensaus

3 jaar ago

Zijn jullie deze weken ook zo lekker aan het genieten van Chinese recepten? Wereldwijd wordt namelijk het Chinese Nieuwjaar gevierd…