totaal 250 gram gedroogd fruit: combinatie van dadels, vijgen, en abrikozen.
Instructions
Verwarm de oven voor op 160 graden – 145 hete lucht. Bekleed een bakplaat met bakpapier en zet apart.
Meng in een grote kom de havermout, lijnzaad, sesamzaad, de pitten en de noten, samen met de pumpkin spice en zout door elkaar.
Verhit een steelpannetje op middelhoog vuur met de honing, rozenwater, olie en water. Breng net aan de kook en giet daarna bij het havermout mengsel. Roer het geheel goed door zodat alles bedekt is in de olie.
Spreid de granola uit op de bakplaat en gebruik een spatel om deze licht aan e drukken. Stop de bakplaat in de voorverwarmde oven en bak de granola in 25-30 minuten af. Laat hierna afkoelen en verkruimel daarna in grove stukken.
Hak ondertussen de dadels, vijgen en abrikozen in reepjes, en mix door de granola. De Marrakech Granola met abrikozen bewaar je in een luchtdichte pot, want dan blijft hij gerust nog een maand houdbaar.