Print

Recept: Lemonade Scones (met slechts 4 ingrediënten)

recept lemonade scones met slechts 4 ingredienten
Scale

Ingredients

 

Instructions

 

  1. Verwarm de oven voor tot 220 graden / 200 hete lucht. Bekleed een bakplaat met bakpapier.
  2. Mix in een kom de bloem met het bakpoeder. Schenk hier de Sprite of 7-up en de slagroom bij. Gebruik een spatel of houten lepel om het geheel samen te mengen, maar roer hierbij niet teveel (dan verliest het deeg zijn luchtigheid). Eventueel kun je nu ook de gewelde rozijnen door het deeg heen kneden.LemonadeScones 2-001Lemonade Scones met 7Up
  3. Bestuif een werkblad met flink wat bloem, en druk het deeg uit tot een vierkant of rechthoek. Laat de plak lekker dik en het liefst niet uitrollen. Snijd met een mes of pizzaroller 12-16 vierkantjes uit het deeg, en leg deze op de bakplaat.
  4. Bak de Lemonade scones in 12-13 minuten af, in de voorverwarmde oven. Laat de scones vervolgens een klein beetje afkoelen, en daarna kun je heerlijk gaan smullen!

Eet smakelijk!

Groetjes, Betty