Met dit recept voor kokos makronen maken kun je eenvoudig zelf aan de slag met deze ronde kokoskoeken. Ze zijn glutenvrij maar zo lekker zacht van textuur. De geraspte kokos met gecondenseerde melk maken het een lekker zoet tussendoortje om van te genieten!
Extra:
Eet smakelijk! Groetjes, Betty
Speculaas-kokosmakronen
Voeg 1 theelepel speculaaskruiden toe aan het beslag. Laat na het bakken de kokosmakronen goed afkoelen. Smelt 50 gram witte chocolade en trek hier ‘lijntjes’ van over de afgekoelde speculaas-makronen en laat opstijven.
Limoen-kokosmakronen
Spatel de geraspte schil van een halve limoen mee in het beslag.Laat na het bakken de kokosmakronen goed afkoelen. Smelt 50 gram witte chocolade en trek hier ‘lijntjes’ van over de bovenkant. Bestrooi vervolgens de chocolade met wat gecrushde gevriesdroogde frambozen of aardbeien. Laat de chocolade uitharden.
Chocolade-kokosmakronen
Smelt 80 gram pure chocolade en ‘dip’ de bovenkant van de makronen in de chocolade. Zet terug neer op bakpapier en bestrooi de chocolade met een klein snufje salt flakes of een klein snufje vers gemalen peper. Laat de chocolade uitharden.
Find it online: https://bettyskitchen.nl/kokos-makronen-maken/