Print

Recept: Halloween Cheesecake (no-bake)

halloween cheesecake no-bake recept betty's kitchen

4 from 1 reviews

Ingredients

Scale

Extra:

Instructions

  1. Bekleed de bodem en de opstaande rand van de springvorm met bakpapier.
  2.  Verkruimel de Bastogne koeken in de keukenmachine. Smelt de boter in een pannetje. Zet het vuur uit en giet de kruimels bij de boter en roer goed door. Stort dit uit op de bodem van de springvorm en vorm een opstaande rand. Druk de bodem en rand goed aan met een spatel (of de bolle kant van een lepel). Stop de springvorm in de koelkast om de bodem te laten uitharden en afkoelen.Halloween Cheesecake 2-001
  3. Klop de roomkaas zacht met de handmixer op medium snelheid. Giet hier beetje bij beetje de gecondenseerde melk bij, en blijf kloppen. Gebruik een spatel om de zijkanten van de kom steeds schoon te schrapen. Klop op het laatst de citroensap en vanille extract er doorheen.
  4. Klop in een separate kom de slagroom stijf met het zakje klopfix. Spatel dit vervolgens luchtig door het roomkaas mengsel.
  5. Giet de vulling boven op de kruimelbodem en gebruik de spatel om deze goed te verdelen en zachtjes aan te drukken. Bedek de springvorm met folie en laat de no-bake cheesecake minstens 3 uur (maar het liefst de hele nacht) opstijven in de koelkast.
  6. Vlak voor het serveren gebruik je de chocoladestiften om een spinnenweb te tekenen en plaats her en der een plastic spinnetje op de Halloween Cheesecake.

Happy Halloween!

Groetjes, Betty