- Verwarm de oven voor op 180 graden (165 hete lucht). Vet een bakvorm of ovenschaal lichtjes in met olie.
- Roer de granola, pindakaas, maple syrup en water door elkaar. Je kunt dit eventueel ook kort mixen in een foodprocessor voor een fijnere granola. Verdeel dit over de bakvorm of ovenschaal en verspreid evenredig over de bodem. Probeer een opstaande rand te vormen met behulp van een eetlepel en je duim en druk daarnaast de bodem goed aan. Schuif de granola taart bodem in de oven en bak gedurende 20-25 minuten licht goudbruin af. Laat daarna afkoelen.
- Schep de dikke yoghurt over de granola taarten zorg dat de randen zichtbaar blijven zodat het net een echt taartje lijkt.
- Daarna de yoghurt aftoppen met vers fruit, de witte chocolade en voeg als finishing touch wat lijnzaad of chiazaad of hennepzaad toe. Serveer direct.
Eet smakelijk! Groetjes, Betty