Vegetariers eten wel vaker een stuk kaas bij het avondeten, in plaats van een stuk vlees! En deze in de oven geroosterde ricotta is een Italiaans recept om van te smullen! Serveer de gebakken ricotta met groene groenten en gebakken aardappels voor een feestelijke vegetarische maaltijd!
Voor de gebakken ricotta:
Voor de groene groenten:
Voor de doperwten pesto:
Eet smakelijk!
Groetjes, Betty
Ga je liever zelf aan de slag met aardappel blokjes maken? Schil dan als eerste 750 gram iets kruimige aardappels, halveer ze en kook 10 minuten in water met een snuf zout. Giet af en laat uitdampen. Snijd de aardappels in dobbelsteentjes of partjes, breng op smaak met peper & zout. Hussel om met 2 eetlepels olie en spreid uit over een bakplaat met bakpapier. Bak de aardappels in 20-25 minuten gaar in de oven op 180 graden (165 hete lucht).
Find it online: https://bettyskitchen.nl/gebakken-ricotta-met-groene-groenten/