Dit is een verrukkelijke ‘food hybride’! Maak eens wafels van croissantdeeg in je wafelijzer klaar. Deze zogehete ‘croiffles’ zijn heerlijk voor het ontbijt of de brunch. Gebruik voor dit recept wel de XL croissantdeeg om een grote ‘puffy’ croissant wafel te krijgen. (Kleinere croissantjes kan ook, maar die verbranden snel en worden sneller hard). Heerlijk met bijvoorbeeld gebakken eieren & spek, of scrambled eggs met gerookte zalm! Maar zoete variatie kan ook hoor!
Toppings:
Eet smakelijk! Groetjes, Betty
Heb je alleen een ‘normaal’ blik croissantdeeg (6 stuks) in huis? Snijd twee driehoeken dan in de lengte doormidden en ‘plak’ deze stroken tegen de andere 4 aan om een grotere driehoek te maken (zie video). Qua hoeveelheid deeg kom je dan op hetzelfde uit als met XL croissants, alleen heb je dan slechts 4 stuks ipv 6.
Find it online: https://bettyskitchen.nl/croissant-wafels-croiffles-recept/