Dit broodje mortadella & Burrata is een heerlijke Italiaanse lunch of take away. Combineer met pistachenoten en eventueel balscamico. Je kunt deze geweldige combinatie serveren op ciabatta, focaccia of schiacciata, maar simpelweg op een kaiserbroodje kan ook. Als het brood maar een beetje steviger is een bite heeft.
Eet smakelijk!
Zelf pistache pasta maken
voor dit recept kun je pistache pasta uit een potje gebruiken (let wel – liever niet de gezoete versie) maar je kunt dit ook zelf maken. Check hier de basis voor zelf notenpasta maken en leg een potje voor dit soort recepten aan in je voorraadkast.
Zoet vs Hartig
dit broodje Mortadella & Burrata heeft een tikkeltje zoete smaak door de balsamico creme en pistachenoten. Wil je een meer hartige twist roer dan gelijke delen pistache pasta en groene basilicum pesto los in een kommetje en bestrijk hiermee het broodje. Laat de balsamico dan achterwege en beleg met extra rucola sla. Enjoy!
Find it online: https://bettyskitchen.nl/broodje-met-mortadella-burrata/