- Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing. Giet hierna af en zet appart.
- Verhit 1 eetlepel sesamolie in de hapjespan, en bak hierin het gehakt en de spekreepjes rondom gaar. Roer ondertussen in een kommetje: de sojasaus, suiker, knofllook, chili flakes en gember tot een sausje, en voeg daarna bij het gehakt. Laat dit op middelhoog vuur inkoken.
- Verhit een koekenpan of wok op het vuur en bak hierin de Shii takes kort aan. Voeg eventueel een scheutjes sojasaus toe voor de smaak. Haal daarna de shii takes uit de wok en zet apart.
- Bak in dezelfde wok de spinazie in een scheutje sesamolie. Laat de spinazie slinken, schep daarna uit de wok en zet opzij.
- Vervolgens bak je alleen nog de eitjes in de wok, maar doe dit op laag vuur en laat de dooier daarbij heel.
- Verdeel de rijst over de borden/kommen, maak hier het liefst een bolletje van. Leg het gebakken ei bovenop, en verdeel het vlees en de groente er om heen.
Mas-issge deuseyo (oftewel: eet smakelijk)!