Vier de appeloogst in de herfst met een verrukkelijke appelcake met custard. Deze cake is zo lekker zacht met een vleugje vanille en zoete geglaceerde appeltjes bovenop. Heerlijk voor bij een kopje herfstthee!Deze appelcake is echt op zijn allerlekkerst als hij net een uurtje uit de oven is en dus nog een beetje lauwwarm van binnen.
Voor het cakebeslag:
voor de appels:
Extra:
Voor je begint: zorg er voor dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn! Haal ze hiervoor 30 minuten van tevoren uit de koelkast.
Eet smakelijk! Groetjes, Betty
Variatietip: Je kunt er ook voor kiezen om vooraf een kleine portie custardvla te maken. Check hiervoor de verpakking van het custardpoeder. Deze lepel je na stap 4 over het cakebeslag in de vorm en druk daarna pas de plakken appels er bovenop. Svp afbakken volgens het recept.
Find it online: https://bettyskitchen.nl/appelcake-met-custard/