- Maal de havermout met de rozijnen fijn in de keukenmachine. Zo verkrijg je havermeel met een beetje zoet smaakje.
- Klop in een kom de eieren los met de yoghurt en een snufje zout. Voeg vervolgens het havermeel, bakpoeder en kaneel toe en spatel goed door tot een beslag. Laat 5-10 minuten rusten.
- Verhit ondertussen een grote koekenpan met een beetje kokosolie. Schep met een sauslepel 3 hoopjes beslag in de pan en laat minstens 1 minuut bakken. Er zullen zich belletjes gaan vormen, en dat is het teken om de yoghurt pannenkoekjes om te draaien.
- Laat de andere kan ook minstens 1 minuut bakken. Tussentijds kun je de pancakes warm houden in een voorverwarmde oven van 60 graden.
- Serveer de warme yoghurt pannenkoekjes aan tafel met vers fruit en druppel hier honing/stroop of siroop overheen.
Eet smakelijk! Groetjes, Betty