- Besmeer één boterham met cranberry jam of cranberry compote. Eventueel kun je hier nu ook een blaadje sla of gesneden groenten op plaatsen.
- Verwarm een koekenpan op medium vuur met een klein klontje boter. Leg hier de dikke plak kalkoen filet in en verwarm aan beiden kanten. Heb je ‘stukjes’ kalkoen over, dan kun je deze roerbakken in de boter.
- Plaats de verwarmde kalkoen daarna bovenop het sneetje brood met de cranberry. Verdeel hier meteen lekker wat kaas over.
- Leg het overgebeleven sneetje brood bovenop de kalkoen en druk goed aan. Smeer de buitenzijden van de sandwich in met wat boter.
- Verwarm opnieuw de koekenpan (of gebruik een tosti ijzer of paninigrill)en bak de Tosti met gebraden kalkoen aan beide zijden lichtbruin of met een mooie grillstreep. Het brood moet een beetje krokant zijn en de binnenkant zacht. Serveer direct!
Eet smakelijk!. Groetjes, Betty