Als eerste stop je de houten prikkers in een bak met koud water om voor te weken.
Snijd de entrecote in plakken van 1 -2 cm dikte. Vervolgens snijd je deze in repen en daarna blokken met dezelfde afmetingen. Probeer svp 24 blokken te maken (bij 4 personen).
Meng alle ingrediënten voor de kruiden rub door elkaar en strooi dit over het vlees. Schep het geheel om en zorg dat alles goed bedekt is met de marinade. Dek af en laat 60 – 90 minuten marineren in de koelkast.
Pel de ui en snijd in 8 parten. Snijd de paprika in 8 stukken. Rijg op elke houten prikker een stukje entrecote – partje ui – entrecote – paprika – entrecote.
Grill de Ražnjići gedurende 5 – 10 minuten op DIRECTE hitte. Het vlees dient een kerntemperatuur van 55 graden Celcius te bereiken. Mocht het echter te bruin worden verplaats de spiesjes dan naar het indirecte gedeelte tot het gaar is. Serveer direct.