- Giet de Jalapeño pepers en olijven af, en hak in stukjes.
- Verhit een koekenpan op middelhoog vuur. Bevochtig de tortilla pannenkoek aan één kant, en leg deze kant in de koekenpan. Leg hier op één helft: 6 plakjes chorizo trapsgewijs.
- Verdeel hier vervolgens 1/4 van de Jalapeño pepers en olijven overheen. Dek af met de geraspte kaas en vouw de lege helft over de belegde zijde heen. (Je vouwt nu als het ware de tortilla dicht).
- Druk de bovenkant van de quesadillas goed aan (het beste is met een spatel). Bak de quesadillas met chorizo gedurende 1 minuut aan deze zijde.
- Draai de quesadilla om en bak deze ook aan de andere zijde. Snijd met een pizzaroller de quesadilla met chorizo in 2-3 punten en verdeel deze over een bord. Bak de overige 3 quesadillas op dezelfde wijze.
Buen Provecho! (Eet smakelijk)