Verwarm de oven voor op 220 graden (200 hete lucht). Vet de ovenschaal in met olijfolie en zet apart.
Rol de lap kant-en-klaar pizzadeeg uit en bestrijk de bovenkant met de olijventappenade.
Verdeel hier de plakken parmaham overheen. En vervolgens verdeel je hier ook de dungesneden plakken mozzarella over. Rol daarna het pizzadeeg, in de lengte, op. Snijd, voorzichtig, met een groot mes 8 dikke plakken van de pizza rol en leg ze op hun kant in de ovenschaal. Trek met je vingers het deeg een beetje los, zodat je echt een mooi pizza rondje maakt. .
Verwarm de olijflolie in het steelpannetje, voeg de knoflook en Italiaanse kruiden toe, roer even goed door en draai het vuur uit. Kwast vervolgens de bovenkant van de pizza rolls met parmaham royaal in met de kruidenolie en schuif direct de oven in. Bak af gedurende 13-15 minuten. (dubbelcheck altijd even de verpakking van het pizzadeeg voor de juiste baktijd).
Serveer de pizza rolls met parmaham en mozzarella direct en bestrooi eventueel met een paar blaadjes verse basilicum.