400 gram Italiaanse gesneden wokgroente (kant-en-klaar in zak),
1 blik gepelde tomaten, in blokjes,
1 klein blikje tomatenpuree,
Peper,
Zout,
1 eetlepel fijngehakte basilicum blaadjes,
3 eetlepels olijfolie.
Instructions
Breng als eerste een grote pan met water aan de kook. Voeg een beetje zout toe, en kook hierin de pasta volgens gebruiksaanwijzing.
Pel de knoflook en pers deze uit. Boen vervolgens de champignons schoon en snijd in plakken.
Verhit de olijfolie in een grote pan (met anti-aanbaklaag), voeg het vlees en knoflook toe en bak rul in 3 minuten. Voeg vervolgens de wokgroente en plakjes champignons toe en roerbak deze mee gedurende een paar minuten.
Voeg de tomatenblokjes toe, vul het blik voor de helft met water en voeg dit ook toe. Tot slot enkel nog de tomatenpuree toevoegen. Roer het geheel goed door en breng aan de kook. Verlaag hierna het vuur naar middelhoog en laat de saus gedurende 10 minuten doorkoken. Breng op smaak met zout, peper en de basilicumblaadjes.
Check ondertussen of de pasta beetgaar is. Giet deze dan af en stop terug in de pan. Giet de saus hier overheen en roer goed door. Serveer de pasta met gehakt, champignons en wokgroente direct.