- Maal de havermout fijn in de foodprocessor en zet daarna apart. Roer alvast het bakpoeder door de havermout, om goed te verdelen.
- Pel de banaan, breek in grove stukken. Hak de dadels in stukjes. Stop de banaan, dadels, eieren en kaneel in de foodprocessor en mix totdat alles gemengd is.
- Giet het banaan-ei mengsel en amandelmelk bij de gemalen havermout en meng goed door met behulp van een spatel of garde.
- Verhit ondertussen de bakplaat en smelt hier een klein theelepeltje kokosolie op. (Mocht je een koekenpan gebruiken, dan zul je meer olie nodig hebben)
- Schep met een sauslepel 3-6 hoopjes beslag op de plaat en laat minstens 1 minuut bakken. Check of de onderkant mooi lichtbruin gebakken is en draai dan vervolgende de pancake om..
- Laat de andere kan ook minstens 1 minuut bakken. Serveer de gezonde havermout pannenkoekjes terwijl ze warm zijn, want dat is het allerlekkerst!
Eet smakelijk! Groetjes, Betty