Print

Recept: Gevulde Chocolade Eieren maken voor Pasen

  • Author: Betina Oostveen
  • Cook Time: 5 minutes
  • Total Time: 5 minutes
  • Yield: 6 stuks 1x
  • Category: Chocolade, Koekjes & Tussendoortjes
  • Cuisine: Recepten voor Pasen

Ingredients

Scale
  • 6 grote, witte chocolade eieren, ongeveer 10 cm hoog.Β 
  • 200 gram chocolade mousse,
  • 6 oreo cookies,
  • eventuele paasdecoratie.

Instructions

  1. Leg de witte chocolade eieren op tafel. Tik met de achterkant van een groot keukenmes een stukje chocolade uit het ei. Je kunt ook eventueel met een scherp mesje proberen een rondje eruit te snijden.
  2. Vul de holtes metΒ de chocolademousse. Breek de oreo cookies doormidden. Steek 1/2 oreo cookie in elk chocolade ei en verkruimel de overige 1/2 oreo cookie over de mousse. Je mag er altijd meer toevoegen hoor πŸ™‚
  3. Serveer de gevulde chocolade eieren direct. Leuk om op de Paastafel te zetten, omringt met nog meer (chocolade) eieren of dragee eitjes etc.

Veel plezier en alvast hele fijne Paasdagen!

Groetjes, Betty