- Haal de rundercarpaccio ca 20 minuten voor het serveren uit de koelkast. Haal de dunne plakken van elkaar en verdeel deze over twee borden. Het mooiste is om plakken overlappend in de cirkel of bloem op het bord te leggen.
- Ondertussen rooster je alvast de pijnboompitten in een droge koekenpan. Zet apart en laat iets afkoeelen. Gebruik deze tijd ook om bijvoorbeeld alvast de sla te wassen (indien dat nog niet gedaan is). De kerstomaten te halveren. En eventueel een blok Parmezaanse kaas te raspen of met een dunschiller in snippers te schaven. Roer in een kommetje de balsamico los met de olijfolie en voeg een flinke snuf peper en zout toe.
- Verdeel de rucola over de carpaccio en plaats her en der wat kerstomaten er tussen. Bestrooi nu de salade met de pijnboompitten en parmezaanse kaas. Tot slot lepel je hier de dressing overheen.
- Seveer de beef carpaccio salade direct, of in ieder geval nadat het vlees 20 minuten op kamertemperatuur heeft kunnen komen.
Eet smakelijk! Groetjes, Betty