Print

Recept: Campari Tonic maken

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

Vier de zomer met een heerlijk alternatief op Gin-Tonic maken. Campari is al ruim 150 jaar een geliefd Italiaans aperitief met bittere smaken van rabarber, sinaasappel en kruiden. Mix hem tot een Campari Tonic met een vleugje sinaasappel

  • Author: Betina Oostveen
  • Total Time: 2 minuten
  • Yield: 1 persoon 1x
  • Category: Cocktails
  • Cuisine: Italiaanse keuken
  • Diet: Gluten Free

Ingredients

Scale
  • 50 ml Campari
  • 150 ml. Premium Tonic
  • ijsblokjes
  • 1 schijfje citroen of sinaasappel

Extra:

  • longdrinkglas (400-500 ml)
  • rietje
  • barmaatje (met 4 cl)

Instructions

  1. Vul een longdrinkglas voor ¾ met ijsblokjes en steek een schijfje sinaasappel of citroen in het glas.
  2. Giet de campari in het glas en overgiet met de tonic en roer heel kort door met het rietje. Serveer direct

Proost!