- Verwarm de oven voor op 180 graden (165 hete lucht). Kwast het vierkante bakblik in met een beetje boter en ‘stof’ de binnenkant vervolgens af met een beetje bloem. Schud het overtollige bloem er uit en zet apart.
- Smelt de roomboter en in een steelpannetje, op laag-medium vuur. Laat daarna de boter een klein beetje afkoelen.
- Ondertussen klop je op hoge snelheid de suiker met de eieren, zout en vanille wit en stijf in de keukenmachine. Na 5 minuten kloppen verlaag je de snelheid naar middelmatig en giet de boter in een dun straaltje bij de eieren. Niet teveel in een keer, want dan kunnen de eieren gaan stollen! Zet daarna de keukenmixer uit en spatel de bloem door het blondie beslag.
- Tot slot schep je de gehalveerde macadamianoten en bevroren frambozen door het beslag en verdeel over de bakvorm. Bak de blondies gedurende 35-40 minuten in de oven. Laat daarna goed afkoelen in de vorm.
- Voor de roze decoratie: Smelt de Ruby roze chocolade druppels au-bain-marie. Verdeel dit over de bovenkant van de blondies en strooi hier meteen je versiering overheen. Laat de chocolade goed afkoelen en weer opstijven (dit kan ook evt. in de koelkast).
- Snijd daarna in 16 vierkantjes en serveer je blondies met Ruby roze chocolade lekker bij de koffie of thee.
Fijne Valentijnsdag! Groetjes, Betty