optioneel: handje geraspte Parmezaanse kaas (let op niet vegan!)
peper & zout.
Extra:
Oven
Instructions
Verwarm de oven voor op 200 graden. Plaats de bevroren Quorn Vegan gepaneerde filets op een bakplaat bekleed met bakpapier en verwarm deze gedurende 20 minuten in de oven.
Ondertussen was je de tomaat en snijd in partjes. Lepel de avocado uit en snijd in dunne plakken.
Roer in een kommetje de yoghurt los met de peterselie en/of bieslook en breng op smaak met peper en zout.
Zodra de Quorn Vegan gepaneerde filets uit de oven komen, snijd je deze diagonaal in repen van 1 cm.
Verwarm de tortilla wraps volgens de gebruiksaanwijzing en leg daarna op een bord.Verdeel in een dikke strook in het midden de ijsbergsla, de repen Quorn Vegan gepaneerde filets, de avocado en de tomaat. Lepel hier de yoghurtdressing overheen en rol de wraps met krokante vegan kip op. Serveer direct.