Shop – Bestel onze keukenfavorieten bij bol.com

Welkom in de Betty’s Kitchen online shop! Onze keuken (thuis en op kantoor) zijn voorzien van handige bakbenodigdheden, apparatuur, pannen, bakvormen, kookboeken en keuken accessoires. Maar deze zijn zo leuk of handig dat ik onze favorieten graag met je deel! Zo kun jij ook de echte Betty’s Kitchen keukenfavorieten bestellen bij bol.com.

Groetjes, Betty


Betty’s Favorieten in de Keuken


Bakvormen

Voor het bakken van de lekkerste cakes, taarten, baked oats, en nog veel meer. Een echte thuisbakker kan niet zonder bakvormen:


Bakbenodigdheden

Van schrapen, spatelen, mengkom tot keukenkwast. Deze vinden wij de meest handige of prachtig van design:


Keukentools

De echte hobby- en thuiskok kunnen niet zonder deze must have keukentools:


Keuken accesoires

Om je ingrediënten een mooie en handige bewaarplek te geven tot en met het serveren van je prachtige gerechten:


Keukenapparatuur

In Betty’s Kitchen testen wij regelmatig (nieuwe) keukenapparaten of leuke gadgets uit. Deze krijgen dan een vermelding op deze site middels een review en verkoopinformatie. Bekijk hier alle reviews uit de categorie met keukenapparatuur en gadgets.


Kookboeken

Mijn favoriete kookboeken krijgen tevens ook altijd een ere vermelding op deze site middels een boekreview + recept die ik hieruit bereid. Neem gerust een kijkje bij alle artikelen over kookboeken en vind een boek dat bij jou past.


Heel veel plezier in de keuken!

Groetjes, Betty


Deze pagina bevat affiliate links naar bol.com. Mocht je een bestelling willen plaatsen en je maakt gebruik van de affiliate link, dan help je Betty’s Kitchen ook een beetje. Hartelijk dank hiervoor. Lees hier meer over in mijn disclaimer.

Share