- Haal de roomkaas een half uurtje van tevoren uit de koelkast om alvast wat zachter te worden.
- Ondertussen hak je vast de toppings fijn op een snijplank. Je kunt twee separate stapeltjes maken, of meng de chocolade en pinda’s door elkaar en maak een gecombineerde topping.
- Meng in een kom de roomkaas met de pindakaas, amandelmeel en de zero carb syrup. Roer goed door zodat alles goed met elkaar vermengd is.
- Vorm het mengsel met schone handen tot 6 ballen, ter grootte van een golfbal. Rol de ballen een voor een voorzichtig door de topping. Je kunt er bijvoorbeeld 3 door chocolade stukjes rollen en de andere 3 door de extra pinda’s. Of rol ze allemaal door een combinatie van beiden.
- Plaats de pindakaas cheesecake balls op een bord bekleed met een stukje bakpapier. Stop 2 uur in de vriezer om uit te harden. Je kunt ze daarna in een afgesloten bakje of diepvrieszakje doen en gerust enkele weken in de vriezer bewaren. Haal ze altijd even een kwartiertje van tevoren uit de vriezer voor het opeten.
Eet smakelijk! Groetjes, Betty