- Snijd elke kipdij in 4 grove stukken stukken en plaats in een kom. Knijp de gehalveerde limoen erboven uit en roer door de kip.
- Breng de kip vervolgens op smaak met de knoflook, kruidenmix, ketjap, Maggi en suiker. Roer het geheel goed door, dek de kom af en laat 1 uur marineren.
- In de tussentijd schil je de mango en snijd tevens in stukken. Gebruik deze tijd tevens om eventuele afbakpistolets op te warmen of af te bakken. Roer in een kommetje de mayonaise los met de kruidenmix en Madam Jeanette Sambal. Ja, je mag zeer zeker altijd meer pepers toevoegen als je wilt.
- Verhit een ruime koekenpan of braadpan op middelhoog vuur. Verhit een scheutje olie in de pan en bak de gemarineerde kipdijtjes rondom goudbruin en gaar gedurende 5 – 10 minuten.
- Snijd de pistolets overlangs doormidden. Besmeer de onderste helft met de Caribische mayonaise en beleg vervolgens met de ijsberg slamelange. Leg de stukken gebakken kip in de broodjes en top af met de mango. Klap het broodje dicht en serveer direct!
Nyan Switi (=Eet smakelijk!)