Ohhh dit wordt zo heerlijk smullen tijdens de lunch! Crostini’s zijn krokant gebakken sneetjes brood, en die kun je natuurlijk beleggen met een hele hoop lekkers! Probeer eens deze variant met brie, rucola, witte druiven en honing. Dat is zaligmakend!
Dit gerecht kookte ik tevens deze week voor de Koken met Aanbiedingen app (voor iPhone en Android). Lees hier meer over mijn samenwerking met deze app.
Recept voor Crostini met brie, rucola, druiven en honing:
(lunchgerecht voor 4 personen)
Ingrediënten:
- 4 flinke sneetjes Oerbrood,
- 40 gram rucola,
- 200 gram brie,
- (pitloze) witte druiven,
- 2 theelepels honing,
- olijfolie.
Bereidingstijd: 15-20 minuten.
Bereidingswijze:
- Verwarm de oven voor op 220 graden (200 hete lucht). Smeer de sneetjes brood aan weerszijden in met olie, plaats op een ovenrooster en bak in 10-15 minuten krokant in de oven.
- Snijd de brie in plakken en halveer de druiven. Beleg vervolgens de crostini met wat rucola, en een paar plakken brie.
- Optioneel: Je kunt de crostini nu eventueel nog 1-2 minuten onder de gril schuiven om de kaas zacht te laten worden.
- Verdeel de druiven over de brie en druppel de honing over de crostini’s.
Eet smakelijk!
Geef een reactie