Print

Recept: Griekse Yoghurt met honing en walnoten toetje

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

Een heerlijke recept voor de liefhebbers van yoghurt! Sluit je (Griekse) maaltijd af met een kommetje Griekse Yoghurt met honing en walnoten. Lekker decadent! Niet alleen heerlijk om te serveren als toetje, maar ook een ideale en eiwitrijke start van je dag. Maak dus ook gerust Griekse Yoghurt met honing voor het ontbijt.

  • Author: Betina Oostveen
  • Cook Time: 5 minutes
  • Total Time: 5 minutes
  • Yield: 1 persoon 1x
  • Category: Nagerechten
  • Cuisine: Griekse Keuken

Ingredients

Scale
  • 3 flinke el Griekse yoghurt
  • 1 el grof gehakte walnoten
  • 1 el grof gehakte pistachenoten
  • 1 el biologische honing

Instructions

  1. Roer de Griekse yoghurt even goed door en schep in een kommetje.
  2. Verdeel hier de grof gehakte noten overheen en lepel hier de honing overheen.
  3. Voor wat extra vulling kun je bijvoorbeeld aftoppen met een halve banaan in plakjes en wat bijenpollen. Serveer direct.

Kali Orexi! (Eet smakelijk)

Groetjes, Betty

Notes

TIP: Geen held met een keukenmes? Stop een klein handje walnoten en pistachenoten in een boterhamzakje en sla hier een paar keer met een deegroller of onderkant van een koekenpan op. Zo krijg je ook grof gehakte noten 🙂