Disclaimer

Copyright en eigendomsrechten

Alle teksten, recepten en foto’s op deze website zijn eigendom van bettyskitchen.nl, tenzij anders aangegeven. Op de website berust copyright ©  en niets mag zonder toestemming gekopieerd of gebruikt worden.

Indien u onze recepten wilt overnemen voor non-commercieel gebruik, plaats dan altijd een link naar onze website en vermeld de bron.

Het is alleen toegestaan om foto’s van bettyskitchen.nl voor commerciële doeleinden te gebruiken als hier vooraf toestemming voor is gevraagd. Uiteraard dient er dan ook een link naar onze website geplaatst te worden (bronvermelding). Gelieve hiervoor een mail te versturen naar:  info @ bettyskitchen.nl of gebruik het contact formulier.

Schending van dit copyright is wettelijk niet toegestaan en er zullen juridische stappen worden ondernomen wanneer dit wel gebeurd.


Reviews 

Op Bettyskitchen.nl verschijnen regelmatig reviews van o.a. voedingswaren, kookboeken en keukenapparatuur. Dit zijn producten die ik zelf geproefd, gelezen of uitgeprobeerd heb.

Sommige producten koop ik zelf, en anderen heb ik al reeds in mijn bezit. Maar ik krijg ook regelmatig producten toegestuurd van fabrikanten, merken en bedrijven. Dit betekent niet automatisch dat ik er over zal schrijven. Als ik niet overtuigd en enthousiast genoeg ben over een bepaald product, dan kies ik er meestal voor om er niet over te schrijven.

Ik vind het heel belangrijk om eerlijk te zijn over de geteste en gereviewde producten. En ik zal altijd mijn eerlijke mening geven over het product, ook als het minder positief is. Ditzelfde geldt overigens ook voor de gastbloggers die meewerken aan deze website.


Affiliate Links

Soms kun je in een artikel doorklikken naar een webshop, zoals bijvoorbeeld Bol.com. Vanwege de vele aanbevelingen die ik doe voor zo’n webshop, krijg ik een kleine vergoeding uitgekeerd. Uiteraard wordt er enkel gerefereerd naar items of webshops waar ik goede ervaringen mee heb. Plaats jij een bestelling via zo’n Affiliate link, dan help je Betty’s Kitchen dus ook een beetje. Hartelijk dank in ieder geval!


Advertorials en SPONSORED content

Advertorials zoals banners, of geschreven blogposts waar ik voor betaald krijg (Sponsored), maar ook in bepaalde recepten kunnen merknamen voorkomen als resultaat van een betaalde samenwerking. Lees hier bijvoorbeeld ook over de bestelknoppen die wij hebben toegevoegd aan een groot deel van onze recepten). Ik bepaal zelf met welke merken en bedrijven ik samenwerk. Hierdoor kies ik er bewust voor om alleen samen te werken met merken en bedrijven waar ik volledig achter sta. 

Deze advertorials, mentions en sponsored content zijn een bron van inkomsten voor Bettyskitchen.nl . Het dekt een aantal vaste kosten die ik heb om deze site draaiende te houden. Het runnen van deze site is inmiddels een fulltime baan voor mij geworden, dus ik voorzie mijzelf hierin ook in levensonderhoud. Maar op deze manier kan ik mijn recepten wel gratis aan jou aanbieden.

Wanneer het een samenwerking betreft, of ik heb gratis spullen toegestuurd gekregen, dan zal ik dit altijd onderaan de blogpost vermelden. Het is zelfs mogelijk dat je enkel op social media een foto of uiting voorbij ziet komen. Met #spon of #ad geeft ik dan ook aan dat het een betaalde plaatsing betreft.

De inhoud van een dergelijke advertentie of promotie is tevens altijd door mij zelf geschreven. En ik heb zelf een keuze in wat ik wel of niet publiceer. Ik zal daarom ook nooit een advertentie plaatsen of een samenwerking aangaan waar ik niet volledig achter sta.


Tot slot:

Hoewel deze website zo zorgvuldig mogelijk wordt samengesteld en onderhouden, kan het zijn dat de informatie typefouten of onjuistheden bevat. Aan de inhoud van bettyskitchen.nl kunnen geen enkele rechten ontleend worden. Bettyskitchen.nl is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die ontstaan is door het gebruik van deze website.

Share