Adverteren & Samenwerken

Bettyskitchen.nl bestaat sinds 2013 en de recepten en artikelen worden maandelijks door ruim 200.000 unieke bezoekers bezocht. De doelgroep bestaat uit zowel vrouwen (75%) als mannen (25%), met name in de leeftijd 25-55 jaar.

Social Media:


Awards & Onderscheidingen:

In 2016 won Bettyskitchen.nl de Food Blog Award voor Beste Design 2016. In 2017 zelfs genomineerd en de finale behaald voor Foodblog van het Jaar 2017. En in 2018 viel het Pulled Pork recept in de prijzen en won de award voor Beste Gerecht 2018. In 2019 is Bettyskitchen.nl wederom genomineerd geweest en heeft de finale behaald voor Foodblog van het Jaar 2019.


Adverteren & Samenwerken:

Als ik helemaal fan kan worden van jouw product of dienst, dan deel ik die voorliefde natuurlijk ook graag met anderen! Neem voor samenwerkingen en toesturen van onze Media kit contact op met info@bettyskitchen.nl of bel naar: +31624691087.


Recept ontwikkeling, fotografie & video

Bettyskitchen.nl en social media kanalen staan bol van heerlijke recepten en hier worden merken uitgelicht waar ik fan van ben. Zo offer ik mij gerust op om een week lang Magioni pizza te eten en recepten en foto’s te maken voor social media. Duik ik de Miele Kookstudio in met TV kok Roberta Pagnier. Neem ik mijn volgers mee in een VLOG op jackfruit taste tour met Fairtrade Original. En duiken we zelfs thuis de vriezer in om Nederland kennis te laten maken met de diepvries producten van Quorn. Laten we samen kijken wat voor creatieve invulling we kunnen bedenken hiervoor.

Freelance fotografie:

Daarnaast is het mogelijk om mij in te huren voor recept ontwikkeling en food fotografie, maar ook restaurant fotografie voor eigen (social media) kanalen, magazines etc. Met restaurantsite The Fork werkte ik bijvoorbeeld samen als restaurant fotograaf en content schrijver voor het Insider platform.

Nog meer partnerships:

Allerhande, Aviko, Baktotaal Bouwhuis, BK Cookware, Bonne Maman, Campingaz, Celestial Tea, De Notenshop, Emmi, Fairtrade Original, Foodies Magazine, fonQ, HAK, HelloFresh, Jumbo, Kesbeke Fijne Tafelzuren, Koninklijke ERU, KORO, Kwekkeboom, Lee Kum Kee, Leffe, Magioni, Miele, Nespresso, NPO Radio 5, PLUS supermarkten, Optimel, Remia, Santa Maria, SBS6, Schaer Glutenfree, Talpa, The Fork, Quorn, Russel Hobbs, Weber, Weight Watchers en nog veel meer. Wellicht staat binnenkort ook uw bedrijf hier vermeld?

Neem voor samenwerkingen en tarieven contact op met info@bettyskitchen.nl of bel naar: +31 624691087


Betty’s Kitchen staat geregistreerd in de Kamer van Koophandel onder nummer 59038810. BTW nummer is NL001938888B90

Share